Waarom deze cursus?

Nederland is een waterrijk land. Het gebeurt dan ook zo'n 750 a 800 keer per jaar dat er een auto in het water terecht komt. Dit heeft in de meeste gevallen gelukkig alleen materiƫle schade als gevolg.

Toch is er soms ook persoonlijk letsel met in het ergste geval zelfs dodelijke afloop. Een angstaanjagende gedachte, ook omdat mensen vaak niet precies weten hoe ze moeten handelen.
Juist daarom vinden wij het van belang om jou een Cursus Auto Te Water aan te bieden. We beginnen de cursus met ongeveer een half uurtje theorie. Hier kan je al jouw vragen stellen en behandelen we kort belangrijke zaken. Daarna ga je onder begeleiding van een ervaren en professionele (PADI duik)crew aan de slag met onze degelijke en veilige auto in het water. Aan de hand van verschillende oefeningen en een stappenplan leer je jezelf bewust en gecontroleerd te bevrijden gedurende de Cursus Auto Te Water. Je hoeft niet bang te zijn dat het fout gaat; er zijn altijd duikers vlak bij je om je te helpen. De ideale setting dus om goed te oefenen.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

 

CURSUS INFORMATIE

In onze Cursus Auto te Water leer jij wat voor jou de juiste methode is om uit een voertuig te water te ontsnappen. Hiermee hopen wij de bewustwording in het verkeer te verbeteren, weet jij beter wat je moet doen bij een te water raking en heb je waarschijnlijk nog een hoop lol ook!

We beginnen met een gedeelte theorie waarin je alle vragen kan stellen die je wilt, meestal duurt dit niet langer dan een half uurtje Daarna ga je daadwerkelijk te water.

Deze website staat ook al vol met info dus misschien zijn veel van je vragen al duidelijk geworden?

Wij beschikken al jaren over een echte auto met een degelijke en veilige constructie waarbij de ervaren en professionele crew jullie een onvergetelijke ervaring kan bezorgen.

De auto kan met 4 deelnemers binnen 5 minuten in en uit het water zijn. Hier zijn we echt uniek in en daarom worden wij vaak gevraagd door een Veilig Verkeer Nederland waarbij we op 1 dag 300 deelnemers een Xperience kunnen laten volgen.

Cursus 1, Eruit Door De Ruit! gaat als volgt;
De eerste oefening is er zo snel mogelijk uitgaan, DIT MOET JE IN HET ECHT OOK DOEN!
De tweede oefening is nog steeds er zo snel mogelijk uitgaan maar dan bewuster en gecontroleerd via ons stappenplan.
De laatste oefening is een herhaling van stappen met, voor wie wil, een extra uitdaging!

Wij hebben er bewust voor gekozen niet meer de oefening te doen waarbij de auto helemaal vol loopt om dan pas de deuren te kunnen openen, in het echt wacht je daar nl ook niet op terwijl dit helaas nog wel een algemene opvatting is.
Wij geven een cursus waarbij wij jullie iets willen leren, dat kan niet wanneer het tevoren al veel stress oplevert of wanneer je in paniek raakt... daarom doen wij de gordel wel dicht maar achter je langs zodat het daar nooit fout mee kan gaan, ook zijn de ruiten er uit en zijn er altijd duikers vlak bij je om je te helpen!

Onze verschillende cursussen

Xperience!

Deelnemers gaan 1x te water om een keer te ervaren hoe het is om met een auto te water te raken.

Een echte Xperience!

 

Eruit Door De Ruit!

Deelnemers gaan 3x te water en ontvangen een certificaat.

Deze cursus moet iedereen toch doen!

Help!

Deelnemers gaan 3x te water om anderen te helpen en ontvangen een certificaat.

Tof dat je dit wilt leren!

Kantel Simulator.

Wat doe je als je op de kop hangt?

Bij ons bij te boeken!

 

Arrangement.

Eten en drinken moeten we allemaal dus waarom niet een gezellige combi?

 

Neem contact op met duikschool divearound voor meer informatie.

Wij staan graag voor u klaar en zien uit naar een prettige samenwerking!

STUUR ONS EEN BERICHT

CONTACT INFORMATIE

Cursus Auto Te Water is een initiatief van
Duikschool divearound

Dwingeloo, Drenthe

06-46313670

info@divearound.com

www.divearound.com

 

WhatsApp chat